Moderator: trina
saj veš, da upanje umre zadnje? in še nekaj - tole, kar opisuješ, je kratko in jedrnato : kronično pomanjkanje samozavesti in mogoče še odvisnost od odnosa.
.
preizkušeno 
. Z razliko, da nisem samska, ker sem že 10 let poročena
. S strani partnerja se ne počutim ljubljena, se počutim zavržena, na kakih družinskih praznovanjih pa peto kolo, ker so vsi poparčkani, moj pa vedno zamuja in je vedno zadnji obiskovalec ali pa ga sploh ni. Takrat sem žalostna in srce se mi trga in mislim da se imajo vsi radi, da pa sam mene nihče ne mara, ter da me vsi gledajo in se sprašujejo kje je moj Dragi...hm in se vedno kažem navzven vesela, veliko govorim, srtesam šale, kar tja v tri dni, sam da bi prikrila notranje nezadovoljstvo. Čez dan me večkrat zgrabi žalost in sem na robu joka. Če bi takrat nekdo rekel nekaj neprimernega, nič zlohotečega, bi ga nadrla ali pa se zjokala.
So drugi stvari, ki me osrečujejo in bogatijo notranje...ZgubljEna Napisal/-a:Ze dva tedna sem samska, mislim da od 17.leta se nisem imela tako dolgega samskega obdobja...
In to me najbolj strasi, dejstvo da je ni stvari ki bi mi osmislila eksistenco.
dusica Napisal/-a:meni sta najboljša dva nasveta kolega: V ŽIVLJENJU IN OD PRIHODNOSTI NE PRIČAKUJ PREVEČ..RAJE SE PUSTI PRESENETITI! ????
dusica Napisal/-a:kolegica pa me vedno svrai, kar ima prav: NE BODI ODVISNA OD ODNOSOV Z DRUGIMI LJUDMI...SAMA ZMOEŠ VSE: MI SMO OTROK, ČLOVEK IN STARŠ V ENEM ZASE...jjoj, ta stavek mi je tako lep in vzpodbuden..zapisan v neki knjigi!![]()
trina Napisal/-a:Najprej moraš znat živet sam s sabo - ne sam, ampak sam s sabo. Ko se tega enkrat naučiš, si lahko dober partner.
Dokler pa tega ne znaš, boš zmeraj znova nasedel na zmeraj iste čeri.
In notranja praznina pomeni, da nimaš samega sebe. Te praznine z drugimi ne moreš zapolnit, pa če si jih še toliko natrpaš.
pa še eden
in še eden
in - si v mojih mislih

Arwen Napisal/-a:ojla, Zgubljena - si taista kot na Damu? ja? potemtakem pa še tu en gromozanski objempa še eden
in še eden
in - si v mojih mislih
Ko se srečava v živo, dobiš pa še en taprav coprniški objem
![]()
![]()
![]()
![]()

xote Napisal/-a:Nočem bit zatežen, ampak bi prosil, da v tem delu foruma ni chit-chatanja. Hočem namreč, da iz tega dela zraste strokoven oz. vsaj na pol strokoven forum, kjer se najdejo informacije o borderline in morda še ostalih osebnostnih motnjah (brez nepotrebne solate; zato lahko uporabljate druge (pod)forume).
Se hecam...
ZgubljEna Napisal/-a:mama bi najbrz uporabla prispodobo, da so mi vse ladje potonle... jp, cela flota je sla...
ZgubljEna Napisal/-a:spet sm tle...
ugotavljam, da sm se vedno ista, sam da sm lepo pometla lastne issues pod preprogo in ze kr neki casa mirno hodim po njih...
ZgubljEna Napisal/-a:a res nikol ne bom znala funkcionirat? a bom vedno iskala probleme kjer jih ni, sam da bom loh nekje na samem tocla solze najvecje bolecine in obupovala nad lastnim zivljenjem? al pa so vse to v bistvu stvari ki me motijo upraviceno... ampak do ktere mere si sploh zasluzim ljubljenost? kok pa sploh js dajem?
ne vem vec res... boli spet in dusi, spet sm nekje od koder se ne znam premaknt, ne vem v ktero smer naj grem... v bistvu se mi zdi da kterokoli bom izbrala, nikol ne bom cisto srecna... a je sploh mozna popolna sreca? al hocem prevec, v stilu ponujenega prsta in zagrabljene roke...
Vrni se na Borderline in druge BMR sorodne motnje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost