Razpoloženje

No, kako?

Moderator: Arwen

Re: Razpoloženje

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 10. jun 2010 06:22

:biggrin: ; delavno 100/h (gužva na šiht, gužva doma... se komaj dohajam :rolleyes: )
Kdor hoče nekaj narediti, bo našel pot. Kdor noče ničesar narediti, bo našel izgovor.
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

Kraj: gorenjska

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 11. jun 2010 06:15

ali alo, en lep pozdrav vsem :wave: upam, da je razpoloženje solidno pa da je veliko sonca v srcu pa lepih misli v glavi :rozicodam: pa širok nasmeh na obrazu :biggrin: ; saj veš, aneda, kako gre že tista o smehu :wink: :

SMEH je nalezljiv. Nalezeš se ga tako kot gripe :lol: :lol: :lol:
Ko se mi kdo NASMEHNE, se NASMEHNEM tudi jaz :biggrin: in ko zaidem tako Z NASMEHOM za vogal in nekdo opazi moj NASMEH :smiling: :smiling: :smiling: ... ko se NASMEHNE :biggrin: , opazim, da sem prenesel SMEH nanj :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: .

Razmišljam o tem svojem NASMEŠKU in spoznavam, da se splača :clap: :thumbup: :clap: :smiling: En sam NASMEH :biggrin: :biggrin: :biggrin: , kot je ta moj, bi lahko prepotoval celi svet :thumbsup: :inheaven: :thumbsup:

No in če čutiš, da ti se NASMIHA :smiling: , nalezi še koga :biggrin: :biggrin: :biggrin: :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

ZAČNIMO EPIDEMIJO IN OKUŽIMO SVET!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rozicodam:
Kdor hoče nekaj narediti, bo našel pot. Kdor noče ničesar narediti, bo našel izgovor.
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 11. jun 2010 06:15

ali alo, en lep pozdrav vsem :wave: upam, da je razpoloženje solidno pa da je veliko sonca v srcu pa lepih misli v glavi :rozicodam: pa širok nasmeh na obrazu :biggrin: ; saj veš, aneda, tisto o smehu :wink: :

SMEH je nalezljiv. Nalezeš se ga tako kot gripe :lol: :lol: :lol:
Ko se mi kdo NASMEHNE, se NASMEHNEM tudi jaz :biggrin: in ko zaidem tako Z NASMEHOM za vogal in nekdo opazi moj NASMEH :smiling: :smiling: :smiling: ... ko se NASMEHNE :biggrin: , opazim, da sem prenesel SMEH nanj :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: .

Razmišljam o tem svojem NASMEŠKU in spoznavam, da se splača :clap: :thumbup: :clap: :smiling: En sam NASMEH :biggrin: :biggrin: :biggrin: , kot je ta moj, bi lahko prepotoval celi svet :thumbsup: :inheaven: :thumbsup:

No in če čutiš, da ti se NASMIHA :smiling: , nalezi še koga :biggrin: :biggrin: :biggrin: :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

ZAČNIMO EPIDEMIJO IN OKUŽIMO SVET!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rozicodam:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a DULCE dne 11. jun 2010 11:36

lep sončen pozdrav vsem. arwen, bolš dvakrat kot nobenkrat :smiling:
DULCE
DULCE

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 23. jun 2010 06:18

:smiling:

razpoloženje solidno, upam, da tudi tvoje :rozicodam: :thumbsup: :rozicodam:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a Daisy dne 23. jun 2010 08:31

Arwen, me veseli, da si :cool: ! :thumbsup:

Sem te pogrešala na forumu, saj z veseljem preberem tvoje prispevke. :rozicodam:

Sem stabilno :thumbup: in upam, da tako tudi ostane.

Za vse pa še gredico

:rozicodam: :rozicodam: :rozicodam:
:rozicodam: :rozicodam: :rozicodam:

:wave:
Uporabniški avatar
Daisy
moderator

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 28. jun 2010 08:53

:wave:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 02. jul 2010 06:10

ali alo, kako kaj? upam, da dobro prenašate vročino; name tokrat prvič dobro vpliva, je pa res, da sem tu pa tam kar malce kot popipsana :biggrin: od sonca, sopare in dolgega dneva (beri: manj spanja)

Pa še en veeeeeelik šopek za vse po vrsti :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam: :rozicodam:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 16. jul 2010 14:21

a koga mogoče kaj zebe te dni? :rolleyes: :mrgreen:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a xote dne 16. jul 2010 15:42

Mi je uspelo sprositi XanaX :tongue: :biggrin:
Uporabniški avatar
xote
Site Admin

OdgovorNapisal/-a enthalpy dne 28. jul 2010 22:23

Ej..slabo sem...zabredel sem spet v alkohol. Ampak brez heca....Pišem vam, ker itak drugim razlagat je brezveze. V glavnem, že eno leto pijem. Sej ne da celo leto PIJEM, ampak zadnje tri mesece PIJEM nenormalno. Totalno sem down. Sej sem šel k šrinku in valda vse povedal in bla bla bla...Ampak jaz ne morem brez dneva da nebi bil pijan :sad: Trudim se neverjetno in moja primarna stvar je da se skinem iz tega prekletstva. V glavnem je ful grozno..Zapuščam samega sebe, šport, lajf samo za pijačo. Fak!! Kako je to grozno zlo. Moj maximum, da zdržim brez flaše je dva dni. To je takšen vrtiljak da je neverjetno...vrtiljak smrti. Ne pišem vam zato, da bi se smilil, ampak zato, da nekomu povem...

Lep pozdrav!
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
enthalpy

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 29. jul 2010 06:00

...in ker si že povedal, je moj odgovor naslednji: daleč od tega, da bi se (vsaj meni osebno) smilil :mad:.

Se mi zdi, da se problema zavedaš, torej lahko tudi nekaj ukreneš v to smer. Če sam težko opustiš pijačo, so za to namenjene ustanove, ki ti pri tem pomagajo. To je vse.
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a xote dne 29. jul 2010 09:28

Saj dosti je že to, da se problema zavedaš in da ga imaš voljo odpravit. Mnogi alkoholiki se svojih problemov sploh ne zavedajo.

Čudno, da ti ni psihiater predlagal kake skupine alkoholikov. Nekateri psihiatri jih sami vodijo. Mal si poišči informacije v to smer. :wink:
Uporabniški avatar
xote
Site Admin

OdgovorNapisal/-a enthalpy dne 29. jul 2010 15:00

Bom že sam prebrodil to zadevo. Arwen, nekaj jezno mi je deloval tvoj odgovor :)
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.
enthalpy

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 30. jul 2010 06:30

mhm; kako pak drugače kot pa tako? saj če drugega ne, je namreč splošno znano, da alko pa zdravila nimajo kaj skupaj počet; poleg znanega dejstva, seveda, da pretirano uživanje alkohola načenja telo pa še kaj ... + kljub temu, da vemo, da je alkoholizem bolezen, jaz osebno do ljudi, ki preveč v kozarec gledajo, nimam kakega pretiranega sočutja... žal. Mogoče zato, ker sem videla že preveč uničenih družin. Ker vidim, kaj pijača naredi iz človeka... in ker vem, da je možno prenehat pit...
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a enthalpy dne 30. jul 2010 14:50

Hmmm izpadlo je res kot, da sem se vdal in bom kar naprej bredel...Sej vem, da se lahko skineš, ampak sem samo povedal svoje razpoloženje :smiling: Ma dobro..kakorkoli že, danes sem kul...
enthalpy

OdgovorNapisal/-a DULCE dne 02. avg 2010 07:21

Tudi mene je določeno obdobje spremljal alkoholitem. Vem, da si ta oseba ne zna (noče) pomagat, ji pa ful zamerim to, da svojo negativno naspidiranost stresa na druge, vsi okol njega pa ga pomilujejo in vklučno z njim čakajo da kaj pade z neba....vse kar je je to da molijo, da bo prišel k pameti. Sploh se jim ne da dopovedat, da NE SME biti alkohola v hiši in da se je o tem treba pogovarjat...IN KAJ NARDIT. In da pameti ima še preveč. za tisto kar on če.
Enthalpy, sej si že enkrat šel skozi pekel, tko da zdaj že veš kako je to...saj znaš!!!
:rozicodam:
DULCE
DULCE

OdgovorNapisal/-a enthalpy dne 02. avg 2010 11:52

Sej pravim, da tukaj se nisem nameraval nobenemu smilit in jamrat da naj mi drugi pomagajo. Sej vem kaj je alko. Tukaj sem samo želel napisat kako se počutim :smiling:
enthalpy

OdgovorNapisal/-a Pain dne 02. avg 2010 22:35

Arwen... Obnašanje opitega človeka korelira z njegovim značajem. Jaz recimo, ko sem pijan, res grdo pijan včasih začnem objemati ljudi pa nisem agresiven. Pa brez pomote, zares pijan sem bil nekajkrat v življenju, torej nisem alkoholik. Sosedov Janez Novak pa recimo agresiven postane. Tako, da alkohol različno vpliva na človeka. Morda je v Nemčiji več slednjega.

Pa še to. BOlje, da je alkoholik, kot pa čustveni invalid.
Uporabniški avatar
Pain

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 04. avg 2010 10:08

Pain Napisal/-a: Morda je v Nemčiji več slednjega.

to pa res blage veze nimam, kako je tam; jaz osebno sem videla delovanje alkohola na ljudi (in posledice le-tega za družino) v Sloveniji.

Pain Napisal/-a: Pa še to. BOlje, da je alkoholik, kot pa čustveni invalid.
:blink: :wtf: :crazy:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

OdgovorNapisal/-a Pain dne 04. avg 2010 11:22

Saj v bistvu imaš prav. Alkoholizem res vodi družino v destrukt. To je neizogibno.

Ta druga stvar pa... Morda sem bil preveč radikalen.
Uporabniški avatar
Pain

OdgovorNapisal/-a Arwen dne 30. avg 2010 07:30

alo, kako ste kaj? :rozicodam:
Uporabniški avatar
Arwen
moderator

Prejšnja

Vrni se na Kako si kaj danes?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost