Seroquel sr 200mg

Popoln dostop je omogočen samo registriranim uporabnikom.

Moderatorji: Amelie, trina

Seroquel sr 200mg

OdgovorNapisal/-a bygi dne 15. jul 2010 17:39

Jemljem Lamictal 100 mg in pa polovico Seroqela sr 200 mg. Več ne prenašam najbolje, ker sem potem depresivna, gre mi na jok, sem hitro sitna. Probala sem 4 dni jemat 200 mg, pa me je spravilo v neko depresivno stanje, ki ga nisem mogla prenašat; tudi drugi so me imeli dosti, ker sem bila slabe volje. Kaj naj naredim, naj jemljem pol tablete, ki mi ustreza, ali naj začnem z 200 mg. Na začetku sem imela Seroquel 50 mg ene 10 dni, potem mi je napisal Seroquel sr 200. Zdelo se mi je, da je to zame malo veliko in sem začela s polovico tablete, tako že jemljem en mesec, le vmes sem probala ene 4 dni z 200 mg. S 100 mg se dobro počutim, nisem ne depresivna in ne evforična, spim še kar, zjutraj se malo prebujam, samo hitro nazaj zaspim. Predpisano pa imam zato, ker me meče v hipomanično fazo, imela sem že ziher 4 faze, ki trajajo tudi po tri mesece. Rahlo depresivna sem pa bila vmes, pravzaprav sploh ne vem, kdaj sem bila normalno razpoložena, saj se mi je razpoloženje menjalo tudi tekom dneva. :wtf: :cursing:
bygi

Re: Seroquel sr 200mg

OdgovorNapisal/-a trina dne 16. jul 2010 14:19

Bygi,

čim manj zdravil, definitivno. Težit moraš k temu, da ješ čim manj zdravil. Poskušaj uravnavat razpoloženje še na druge, važnejše, koristnejše in predvsem popolnoma neškodljive načine, na primer z redno telesno dejavnostjo (to dela čudeže, prisežem) pa s tem, da si strukturiraš dan - se pravi, si okvirno razporediš opravila čez dan in se potem tega vsak dan držiš. Tudi to učinkuje. Pa to, da hodiš spat in vstajaš vsak dan ob istem času.

O psihoterapiji si kaj razmišljala?
Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
Uporabniški avatar
trina
administrator

Vrni se na Zdravila in zdravniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost